Lumbalumba Indonesia

Drengene og deres familier havde forladt mig og jeg skulle finde et sted at tage hen på visarun.

Der var flere steder i spil, Christmas Island men så skulle jeg omkring Perth i Australien – no go.

Så var der Andemanerne, men så skulle jeg lige flyve til Indien – så igen no go.

Valget faldt på Indonesien, det mest Nord Vestlige punkt blev det, Pulau Weh, ud for vestkysten på Sumatra. Jeg fløj først til KL og efter en lidt stresende tur rundt i lufthavnen, kom jeg til Air Asia skranken 15 minutter for sent. Men den søde pige løftede telefonen og hørte om min bagage kunne nå at komme med, det kunne den. Hun skrev meget hurtigt på tasteturet, gav mig boardingkortet og råbte så: RUN og jeg løb og nåede lige mit fly 🙂

Jeg landede i Banda Ache og hastede ned til færgen over til Sabang, videre med en bil til http://www.lumbalumba.com/ hvor jeg blev godt modtaget. Dagen efter var jeg i vandet tre gange, jeg var så heldig at få den bedste guide i miles omkreds og havde ham som personlig guide på alle dyk.

Nedenunder et lille udsnit af hvad jeg så, har desværre ingen billeder af den flok på 10 – 15 Eagle Ray som jeg så..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *